Dia’s

ScanCare – bekend geworden door kwaliteit te leveren

   

ScanCare is inmiddels bij velen een begrip door de kwaliteit en altijd lage prijzen en het resultaat van mond-tot-mondreclame door vele klanten.

Ook in 2024 biedt Scancare weer het scannen van dia’s (ingeraamd of op strip) als een professionele service aan particulieren, vliegtuigspotters en bedrijven. U mag altijd professionele scankwaliteit voor toch een zeer scherpte prijs verwachten. U mag profiteren van meer dan 25 jaar professioneel ervaring in het scannen van microfilm, dia’s, negatieven, foto’s en diverse andere media naar dvd, cd of harde schijf.

Gratis extra service : Vaak staan dia’s in spiegelbeeld in aangeleverde sledes. Bij Scancare is er altijd een pro-actieve controle op de emulsiezijde (voor/achterzijde) van de dia en negatieven film voor een optimaal resultaat!

Glas dia’ s : Heeft u oude dia’s die tussen glas is gemonteerd? Het scannen van dia’s tussen glas levert vaak een lagere kwaliteit op door de stof aan binnenzijde van het glas. Informeer naar de mogelijkheden . Actie aanbieding : Laat deze dia’s (alleen 35 mm) omzetten naar een glasloos raampjes voor maar 6c per opname (exclusief gesealde dia’s) ! Een optimaal resultaat staat altijd voorop. Vergelijk zelf het verschil met glas hieronder. U wordt tijdens een verwerking hierop gewezen. 

                             

 

Neem vrijblijvend contact op voor verdere uitleg, een gratis testscan of een passende offerte. Kwaliteit blijven leveren bepaald hier altijd de snelheid !


Download en vergelijk zelf het resultaat van een ION slides2Pc en de Nikon 5000ED scanner !

Uitleg van alle scantermen vindt u in het woordenboek !

Doordat het scannen deeltijd wordt verricht mag u professioneel kwaliteit tegen een zeer betaalbaar tarief verwachten.

Een testscan altijd mogelijk, vrijblijvend, en uiteraard gratis.
Info: Andries Bos (na 18h00) 
Email: info@scancare.nl
Whatsapp 06-38051571

Nikon Coolscan 5000ED Hardware scanner repair / problems

Tifftags – Tiff file header inspection (freeware programma)