Scancare
Dukaat 98, 8253 BS, Dronten.
Dronten, Flevoland, NL
Phone: +31 (0)321- 336739
mobile: +31 (0)6-38051571
info@scancare.nl

Scancare is inmiddels bij velen een begrip door de kwaliteit en zeer lage prijzen en door de spontane reclame van tevreden klanten.

Scancare is een bedrijf met meer dan 21 jaar ervaring in het professioneel digitaliseren (dus scannen) van diverse film materiaal zoals microfilm, documenten, dia's , negatieven, video's maar ook voor het ontwikkelen van conversiesoftware op maat.

Ook voor uw collectie is een goedkoop, maar vooral goede en betaalbare oplossing te verzinnen. Collecties die zeer regelmatig verwerkt worden, zijn boven de 6000 stuks, maar ook voor alle kleinere aantallen bent u ook van harte welkom. Er zijn geen verborgen opstartkosten en u betaald niets vooraf.

Neem gerust vrijblijvend contact op voor een GRATIS TESTSCAN of een passende offerte.

scancare dia's

Tot de klantenkring behoren veelal bedrijven, particulieren en diverse vliegtuigspotters uit Flevoland, het gehele land, maar ook uit BelgiŽ, Frankrijk, Engeland en zelfs Zuid Afrika. Tevens zijn er diverse bedrijven die op een periodieke basis het digitaliseren uitbesteden aan 'Scancare'.  Momenteel kunnen in totaal 3 Nikon 5000ED scanners voor een snelle verwerking van al uw beeldmateriaal ingezet worden.

Uiteraard wordt alles gegarandeerd discreet verwerkt!

Mocht u informatie zoeken over termen die hier gebruikt worden, kunt u een uitleg vinden op de 'woordenboek ' pagina. 

Een testscan laten maken is altijd volledig GRATIS en vrijblijvend.

Scancare = Gegarandeerd de goedkoopste en beste oplossing voor het professioneel laten scannen van uw beeldmateriaal.

Neem vrijblijvend contact op om uw vragen beantwoordt te krijgen...

.
Nieuws

Gratis testscans altijd vrijblijvend! Dit om bijvoorbeeld het verschil tussen uw goedkope supermarkt scanner en de Nikon scanner te vergelijken?