Scancare - Groot geworden door klein te blijven

 

Scancare.nl is inmiddels bij velen een begrip door de kwaliteit en zeer lage prijzenen door de spontane reclame door tevreden klanten.

Ook in 2020 biedt Scancare weer het scannen van dia's en (grootbeeld en glas-) negatieven als een professionele service aan particulieren en bedrijven. U mag altijd professionele scan kwaliteit voor toch een zeer lage prijs verwachten. U mag profiteren van inmiddels 25 jaar professioneel ervaring in het scannen van microfilm, dia's, negatieven, foto's, tekeningen, transparante opnamen en diverse andere media naar dvd, cd of harde schijf. Persoonlijk aanleveren kan op avonden en op zaterdagen.

Het scannen van dia's tussen glas levert vaak een lagere kwaliteit op door stof aan binnenzijde.

Momenteel actie: Om deze dia's om te zetten naar glasloos raampjes voor maar 6c per opname ! Een optimaal resultaat staat altijd voorop Vergelijk zelf het verschil met en zonder glas hieronder..

dia's tussen glas      dia tussen glas

Neem vrijblijvend contact op voor een GRATIS TESTSCAN of een passende offerte. Kwaliteit bepaald hier altijd te snelheid !

dias scannen naar dvd


Download en vergelijk zelf het resultaat van een ION slides2Pc en de Nikon 5000ED scanner !

Uitleg van alle scantermen vindt u in het woordenboek !Doordat het scannen deeltijd wordt verricht mag u professioneel kwaliteit tegen een zeer betaalbaar tarief verwachten.

Een testscan altijd mogelijk en GRATIS.

Info: Andries Bos (na 18h00) 06-38051571

Whatsapp: 06-38051571

Email: info@scancare.nl

 

Bedrijfsinfo : Scancare, Dronten, Kvk: 32142022, Lelystad

Bezoekadres : Dukaat 98, 8253 BS, Dronten. In april aanleveren? Neem even contact op ! Locatie op google maps


Nikon Coolscan 5000ED Hardware scanner repair / problems

Tifftags - Tiff header inspection (freeware)